Er komen regelmatig aanbiedingen van bedrijven bij ons binnen voor interessante uitstapjes, programma’s en activiteiten. Soms krijgen we kaartjes voor activiteiten waar normaal gesproken entree voor moet worden worden betaald. Een andere keer willen organisaties speciaal iets organiseren voor eenzame ouderen. Als Coalitie maken we natuurlijk graag gebruik van dit aanbod.

Aanbieders

Als aanbieder meld je je aanbod aan via onderstaand formulier. Om alles goed te kunnen organiseren vragen we je om je aanbod minimaal 6 weken van te voren bij ons kenbaar te maken. In die 6 weken gaan wij op zoek naar een partnerorganisatie. Die partner werft de deelnemende ouderen.

Partners

Per aanbod zoeken wij een partner-organisatie. Als partner overleg je met de aanbieder over de praktische uitvoering. Denk bijvoorbeeld aan de toegankelijkheid en de voorzieningen van de locatie en of het tijdstip passend is voor de betreffende doelgroep. Lukt het niet om alle plaatsen vol te krijgen, dan betrek je als partner ook andere partnerorganisaties erbij, want we willen het aanbod natuurlijk optimaal gebruiken.

Aanbieder en partner samen verantwoordelijk

Als aanbieder en partner ben je samen verantwoordelijk voor het slagen van de activiteit. Natuurlijk horen we na afloop graag hoe het is geweest. Verhalen, foto’s en/of video’s zijn altijd welkom voor op onze website.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Veronique Vaarten via v.vaarten@wmoradar.nl.

Aanmeldformulier voor bedrijven

* verplicht veld