Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop I Waar doe ik het voor?

11 september 2019 | 14:00 - 16:00

Voor Coalitie Erbij Rotterdam verzorgt Stadstrainer Rik Moonen een gratis workshop voor professionals op 11 en 18 september van 14.00 tot 16.00 uur.
Let op: het gaat om 1 workshop die bestaat uit 2 bijeenkomsten!

Ook als professional kun je je weleens eenzaam voelen in je werk. Vanuit je opdracht moet je de balans zien te vinden tussen de aantallen die je moet halen en de aandacht die je wilt geven aan de cliënten die je tegen komt. Soms is dat niet makkelijk!  Een mooie workshop om na de vakantie mee te starten!

“Waar doe ik het voor”
Balanceren tussen leefwereld en systeemwereld, tussen verantwoording en aandacht. Mensen in de zorg-en welzijnswereld werken met hun hoofd, hun hart en hun handen. Aandacht wordt meestal vanzelfsprekend en oprecht gegeven. Ook de opdrachtgever wil het beste voor de doelgroep, maar wel meetbaar en zo lijkt een creatieve geest soms nodig om de opdracht van de opdrachtgever om te zetten in een werkende praktijkaanpak en anderzijds je werkzaamheden weer te verantwoorden naar opdracht-en subsidiegevers. Dit vraagt om een vertaalslag van een belevingsgerichte benadering naar meetbare inspanningen, waarbij mensen zich soms afvragen” waar doe ik het voor”? In deze workshop delen we ervaringen rond dit thema en staan we stil bij de vraag: Hoe vind en behoud je balans tussen deze schijnbaar tegenstrijdige werkelijkheden. We gaan op zoek naar bij jouw persoon passende mogelijkheden en antwoorden om in evenwicht te komen en te blijven.

Gegevens

Datum:
11 september 2019
Tijd:
14:00 - 16:00
Website:
https://www.facebook.com/stadstrainers

Locatie

Stadstrainers
Pretorialaan 29-B
Rotterdam,
+ Google Maps

Organisator

Coalitie Erbij Rotterdam
E-mail:
info@coalitieerbijrotterdam.nl