MEDEDELING: Het is momenteel niet mogelijk om een aanvraag te doen bij onze activiteiten estafette. We zijn bezig met een vernieuwde werkwijze, waarmee we met een activiteiten aanbod jullie kant op komen. Houd onze nieuwsbrief en website in de gaten voor meer info!

 

Meedoen, betrokken worden en uitgenodigd worden, is niet alleen in het najaar tijdens de Week tegen Eenzaamheid belangrijk, maar het hele jaar door. Vanuit Coalitie Erbij Rotterdam bieden we onze partners een financiële bijdrage om activiteiten door het jaar heen te spreiden. Iedere organisatie kan maximaal € 200,- per jaar ontvangen. Dit bedrag mag in één keer worden besteed, maar ook voor meerdere kleine activiteiten worden gebruikt.

De financiële bijdrage moet je altijd vooraf aanvragen. Het bedrag mag niet worden gebruikt voor een reguliere activiteit, wel als aanvulling op die reguliere activiteit. Bijvoorbeeld een lunch of live muziek – iets wat je anders niet kunt regelen in verband met het ontbreken van financiën. Uitbetaling door Coalitie Erbij Rotterdam volgt na inlevering van bonnen, dus altijd achteraf.

Bij alle communicatie rondom je activiteit, maak je gebruik van het logo van de Coalitie Erbij Rotterdam. Je activiteit wordt daarnaast op de website en social media kanalen van Coalitie Erbij Rotterdam geplaatst. Na afloop ontvangen we graag een kort verslag met foto’s en/of video’s zodat we dit online kunnen delen.