Skip to main content

Coalitie Erbij Rotterdam biedt de Activiteiten Estafette aan voor partners, vrijwilligers, actieve buren en professionals om een activiteit aan te kunnen bieden die buiten het reguliere aanbod staat, om zo ouderen en jongeren te bereiken.  

Meedoen, betrokken worden en uitgenodigd worden, is niet alleen in het najaar tijdens de Week tegen Eenzaamheid belangrijk, maar het hele jaar door. Vanuit Coalitie Erbij Rotterdam bieden we onze partners een financiële bijdrage om activiteiten door het jaar heen te spreiden.

In 2022 gaan wij de Activiteiten Estafette een iets andere wending geven. Wij willen de Lerende Praktijken uitnodigen om vanuit hun lerende praktijk een aanvraag te doen. Deze aanvraag kan zich richten op een gezamenlijke activiteit te organiseren, een interventie in te zetten, of andere ideeën waar mogelijk een kleine financiering voor nodig is.

Activiteiten aanvragen voor partners

Daarnaast kunnen partners een activiteit aanvragen welke buiten het reguliere aanbod staat. De themagerichte activiteiten laten wij dit jaar in principe los.

Meedoen?

Wil op de hoogte blijven van de nieuwe Activiteiten Estafette? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief. 

Contact

Heb je vragen over de nieuwe Activiteiten Estafette of over een eigen activiteit? Neem dan contact ons op via het e-mailadres: activiteiten@coalitieerbijrotterdam.nl.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Verplichtingen

Bij het verzinnen van de activiteiten krijg je alle vrijheid. Wel vragen wij om op alle communicatie het logo van Coalitie Erbij Rotterdam toe te voegen. Na afloop ontvangen we graag een kort verslag met foto’s en/of video’s zodat we dit online kunnen delen.