Coalitie Erbij Rotterdam biedt de Activiteiten Estafette aan voor partners, vrijwilligers, actieve buren en professionals om een activiteit aan te kunnen bieden die buiten het reguliere aanbod staat, om zo ouderen en jongeren te bereiken.  

Meedoen, betrokken worden en uitgenodigd worden, is niet alleen in het najaar tijdens de Week tegen Eenzaamheid belangrijk, maar het hele jaar door. Vanuit Coalitie Erbij Rotterdam bieden we onze partners een financiële bijdrage om activiteiten door het jaar heen te spreiden.

Extra aanbod

Vanuit de Activiteiten Estafette bieden we het hele jaar leuke acties aan! Deze acties worden via onze nieuwsbrief verspreid. Zo bieden wij met regelmaat leuke activiteiten aan waar jouw doelgroep aan mee kan doen of waar jij als professional/vrijwilliger aan kan deelnemen. 

Afgelopen jaar hebben we vooral themagericht gewerkt:

  • Nationale Pannenkoekendag
  • Bevrijdingsdag/ Koningsdagactie
  • Zomeractie om een zomeractiviteit aan te bieden
  • Decemberactie
  • Rotterdam Breit

Meedoen?

Wil je meedoen met de Activiteiten Estafette? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief. Zo hoor je als eerste wanneer je er gebruik van kan maken.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Verplichtingen

Bij het verzinnen van de activiteiten krijg je alle vrijheid. Wel vragen wij om op alle communicatie het logo van Coalitie Erbij Rotterdam toe te voegen. Na afloop ontvangen we graag een kort verslag met foto’s en/of video’s zodat we dit online kunnen delen.