Skip to main content
Meld je nu aan voor een bijzondere zomerborrel!

Wij zijn verheugd om een speciale uitnodiging met jullie te delen voor een unieke gelegenheid: onze zomerborrel gecombineerd met de feestelijke lancering van de langverwachte CER podcast ‘Stemmen van Eenzaamheid’. Dit event belooft een inspirerende en gezellige middag te worden, en we hopen dat jij erbij bent om dit met ons te vieren!

Datum: Maandag 24 juni
Tijd: 16:00 – 18:00 uur
Locatie: Café Roosje, Raampoortstraat 38 in Rotterdam

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze zomerborrel willen we niet alleen samen toosten op een succesvol begin van het jaar, maar ook het heuglijke moment vieren dat onze podcast ‘Stemmen van Eenzaamheid’ online gaat. Dit moment markeren we met een voorbeeld casus van het Centrum voor Levensvragen, wat zeker voor interessante gesprekken zal zorgen.

Over de podcast

De podcast ‘Stemmen van Eenzaamheid’ is een initiatief van de Coalitie Erbij Rotterdam, bedoeld om verhalen en ervaringen over eenzaamheid te delen en bespreekbaar te maken. In deze zesdelige serie gaat Yke Ntoane in gesprek met hoogleraar Anja Machielse over interventieprofielen voor het aanpakken van eenzaamheid en sociaal isolement bij ouderen. Acteur Kees van Loenen brengt de acht typologieën van eenzaamheid tot leven, terwijl Rotterdamse welzijnsprofessionals hun inzichten en ervaringen delen aan de hand van deze typologieën.

We hopen van harte dat je erbij bent om samen met ons deze bijzondere mijlpaal te vieren!

Wil je alvast een voorproefje?

Luister dan naar de trailer en abonneer alvast via jouw favoriete podcast-service.

Aanmelden

Gezien de beperkte ruimte in Café Roosje, vragen wij je vriendelijk om je van tevoren aan te melden. Dit kan eenvoudig via het formulier hieronder: