Skip to main content

Samen kleuren wij de zomer: organiseer activiteiten voor jong en oud

De zomermaanden zijn een tijd van lange dagen, zon en gezelligheid. Maar voor veel Rotterdammers kunnen deze maanden juist een periode van eenzaamheid zijn. Bij Coalitie Erbij Rotterdam willen we daar verandering in brengen, en daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Waarom meedoen?

Eenzaamheid raakt jong en oud. Of het nu gaat om jongeren die zich verloren voelen zonder school en sociale contacten, of ouderen die hun dagen alleen doorbrengen – samen kunnen we een verschil maken. Door het organiseren van leuke en verbindende activiteiten kunnen we mensen weer dichter bij elkaar brengen en een glimlach op hun gezicht toveren.

Wat kun jij doen?

We roepen alle organisaties, groot en klein, op om deel te nemen aan onze zomeractie. Of je nu een sportclub, culturele instelling, buurtvereniging of vrijwilligersorganisatie bent – jouw bijdrage is waardevol. Denk aan sportdagen, culturele workshops, gezamenlijke maaltijden, spelmiddagen of creatieve projecten. Alles wat bijdraagt aan ontmoeting en verbinding is welkom!

Hoe doe je mee?

  1. Plan een activiteit. Bedenk een activiteit die jong en oud bij elkaar brengt.
  2. Meld je aan. Laat ons weten wat je van plan bent, zodat wij je kunnen promoten.
  3. Maak het onvergetelijk. Voer de activiteit uit en geniet van de positieve impact die je maakt.

Laat van je horen!

Ga jij een geweldige zomeractiviteit(en) organiseren in Rotterdam? Vul dan vóór 1 juli 2024 het contactformulier in of e-mail ons via: info@coalitieerbijrotterdam.nl en laten we samen Rotterdam een stukje gezelliger maken deze zomer.

Zomerschema (#6)