Skip to main content

Weet jij waarom eenzaamheid onder mensen met een migratieachtergrond vaker voorkomt dan bij andere Rotterdammers? En wat helpt om hier iets aan te doen? De Coalitie Erbij Rotterdam wil hier graag meer over weten. We zijn op zoek naar enthousiaste Rotterdammers, ervaringsdeskundigen en professionals die mee willen doen met onze Lerende Praktijk Eenzaamheid en Migranten.

Samen gaan we aan de slag om de oorzaken van eenzaamheid onder migranten te begrijpen, ontdekken wat helpt om eenzaamheid te verminderen of te voorkomen, en nieuwe ideeën en oplossingen te ontwikkelen.

Ben jij of ken jij iemand die:

  • Interesse heeft in dit belangrijke onderwerp?
  • Graag mee wil denken en doen?
  • Zelf ervaring heeft met eenzaamheid als migrant?

Aanmelden of meer informatie? Stuur een bericht naar info@coalitieerbijrotterdam.nl.