Skip to main content

De winter brengt niet alleen koude temperaturen en knusse dekens met zich mee, maar ook een overvloed aan magie en verwondering. Op vrijdag 29 december komt die betovering tot leven in het Bibliotheektheater met de vijfde editie van Dave’s Wintervariaté!

Dit unieke evenement belooft een middag vol entertainment, lachen en onvergetelijke momenten te worden. Het theater wordt omgetoverd tot een betoverende wereld waarin het publiek wordt meegenomen op een reis vol verrassingen en spectaculaire acts.

Maar hier komt het beste nieuws: we delen maar liefst 70 kaartjes uit aan groepen die deze winterse magie samen willen ervaren! Aarzel niet, verzamel je groep (eenzame) ouderen, en haal vóór 15 december je gratis kaartjes op bij Anjana (akoendanpandaij@dock.nl), door je naam, organisatie en aantal gewenste kaartjes naar haar te e-mailen. Wees er snel bij, want met slechts 70 kaartjes beschikbaar voor groepen, vliegen ze de deur uit als warme broodjes.

De 70 kaartjes zijn vergeven.

Locatie: Bibliotheektheater – Hoogstraat 110, 3011 PV Rotterdam
Datum: 29 december 2023

Programma

  •   13:30 foyer open
  •   14:30 aanvang deel een
  •   15:15 pauze
  •   15:45 aanvang deel twee
  •   16:30 einde