Skip to main content

Coalitie Erbij Rotterdam is het kennisnetwerk dat zich samen met professionals en organisaties in onder andere het welzijn, de zorg en het onderwijs inzet voor de eenzaamheidsaanpak onder Rotterdammers, jong en oud. Per 1 januari zoeken wij een nieuwe voorzitter (8 uur p/w). 

Ben jij die tactvolle verbinder, netwerker en troubleshooter, met kennis van eenzaamheid, die kan inspireren en leiding kan geven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Samen met een kerngroep bestaande uit deelnemers van verschillende (welzijns- en zorg)organisaties coördineer je alle activiteiten van de Coalitie. Je zet, in overleg met kerngroep en bestuur, de lijnen uit die samen zijn bedacht. Verder jaag je de Lerende Praktijken aan waar professionals samenkomen om op verschillende thema’s (praktijk)kennis te delen en interventies te ontwikkelen. Zeswekelijks zit je met beleidsmedewerkers van de gemeente Rotterdam aan tafel om samen te werken, signalen uit de praktijk te delen en resultaten zichtbaar te maken. Kortom, een mooie strategische rol met daarnaast veel ruimte om met de uitvoering van acties en ideeën aan de slag te gaan.  

Eigenschappen voorzitter:

 • Samenwerker 
 • Flexibel 
 • Communicatief vaardig 
 • Proactief
 • Kennis van eenzaamheid is een pré
 • Kennis van gemeentelijk beleid (met name welzijn) 

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende, leuke en leerzame functie!
 • Samenwerken met gepassioneerde professionals
 • Een groot interessant netwerk
 • Expert worden op het gebied van eenzaamheid
 • 8 uur per week volgens reële vergoeding voor de duur van 3 jaar

Interesse? Stuur voor 10 november een korte motivatie met CV naar info@coalitieerbijrotterdam. Heb je vragen over de vacature of de procedure dan kun je contact opnemen met de secretaris Anjana Koendan-Pandaij via akoendanpandaij@dock.nl