Skip to main content

Een noodkreet op Twitter veranderde het leven van Bryan Vreijsen volledig. Hij voelde zich eenzaam en zocht contact. Nu bijna vier jaar later staat Bryan aan het roer van Brabant Maatjes, een stichting die verschillende activiteiten aanbied voor eenzame jongeren in de regio Tilburg. Op 26 oktober deelt hij tijdens de plenaire opening met ons zijn persoonlijke verhaal maar neemt hij ons ook mee in de ontwikkelen die hem opvallen en geeft hij ons tips die wij kunnen gebruiken voor onze Rotterdamse aanpak. Het belooft een inspirerend verhaal te worden!

Inspirerend workshopprogramma

Naast een plenair programma zullen er tijdens de conferentie vier workshops worden gegeven. Zo geeft Anja Machielse, Hoogleraar Humanisme en Sociale Weerbaarheid, een workshop over wat wij kunnen met de kennis over eenzaamheid bij ouderen in de aanpak van eenzaamheid bij jongeren. Met Willemijn Looman van de Gezondheid In Zicht Datacoalitie Rijnmond duiken we in de wereld van (huisartsen)data over eenzaamheid. Wat vertelt deze data ons over de stand van zaken rondom jongeren en eenzaamheid? Hoe kunnen wij als professionals deze data gebruiken in een passende aanpak?

Over de andere workshops volgt binnenkort meer informatie.

Wanneer: donderdag 26 oktober            Tijd: 13:00-17:00 uur
Locatie: Wereldmuseum, Rotterdam

Meld je aan voor de wachtlijst

Op dit moment zit de conferentie vol en kunnen wij niet meer deelnemers toelaten. Stuur een bericht naar info@coalitieerbijrotterdam.nl als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden. Als er afmeldingen zijn dan zorgen we dat jij dit plekje in de zaal krijgt!

Heb je je aangemeld voor de conferentie maar kun je er toch niet bij zijn? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten dan kunnen we iemand anders blij maken met jouw plek.