Skip to main content

Een op de zes jongeren in onze stad voelt zich weleens eenzaam en landelijk zijn jongeren inmiddels de eenzaamste groep in de samenleving. Wat kunnen wij in Rotterdam doen aan dit complexe vraagstuk? En hoe zorgen we dat we bij het vroegtijdig aanpakken of oplossen van eenzaamheid niet langer alleen aan ouderen denken? Dit jaar staan jongeren centraal tijdens onze conferentie. Samen met jullie gaan we aan de slag met het vergroten van onze kennis en het bedenken en onderzoeken van interventies die passen bij de jongeren in onze stad.  

Meld je nu alvast aan en wees als eerste op de hoogte van alle updates rondom het programma. 

Wanneer: donderdag 26 oktober            Tijd: 13:00-17:00 uur
Locatie: Wereldmuseum, Rotterdam

Voor wie: professionals die in hun werk in aanraking komen met eenzaamheid of zich graag inzetten voor dit vraagstuk 

Meld je aan voor de Conferentie

Sfeerbeelden van Coalitie Erbij Conferentie 2022