Skip to main content

In september 2023 hadden we een lustrum kunnen vieren, want dan zou Eke Gerritsma van Gro-up (voorheen Buurtwerk), alweer 5 jaar lang lid zijn van de kerngroep van de Coalitie. Helaas gaat Eke de Coalitie verlaten vanwege een andere functie bij Gro-up. Daarmee willen we Eke dan ook hartelijk feliciteren, maar we gaan haar ook missen!

Eke stond altijd klaar voor de Coalitie Erbij Rotterdam, sinds september 2018. In november van datzelfde jaar werd ze de secretaris van de Coalitie. Uitnodigingen, notulen, werkgroepen, het maakte allemaal niet uit, want met heel veel energie en kennis volbracht Eke haar taken. Het was haar nooit te veel! Heel fijn om met Eke te sparren over eenzaamheid en allerlei acties van partners. Eke ging als secretaris deel uitmaken van het Bestuur van de kerngroep. Menigmaal hebben we om 8 uur ’s ochtends al met elkaar overlegd om daarna verder te gaan met ons reguliere werk. We appten, belden en brachten ook de Coalitie Erbij Rotterdam op een hoger niveau!

Beste, lieve Eke: Super bedankt voor je inzet/het fijn samenwerken/ je ideeën, etc. We gaan je missen! Binnenkort nemen we als kerngroep van de Coalitie nog afscheid van je. Dan zeggen we Tot Ziens, want ik weet zeker dat onze wegen elkaar blijven kruisen en je bent natuurlijk van harte welkom bij onze conferenties of andere bijeenkomsten!