Skip to main content

In december 2022 is het project Mantelzorgsupport begonnen in de wijk Ommoord in Rotterdam. Dit is een samenwerking tussen gro-up buurtwerk, Genero, Laurens, Aafje, Humanitas, Home Instead, Mantelfoon, MaasWonen en gemeente Rotterdam. Een van de activiteiten binnen het project is het maandelijkse mantelzorgcafé, elke derde dinsdag van de maand op verschillende locaties in Ommoord. Het café is speciaal voor alle mantelzorgers in Ommoord, ongeacht hun leeftijd en voor wie zij zorgdragen. Tijdens deze informele bijeenkomsten kunnen mantelzorgers ideeën en ervaringen uitwisselen en krijgen zij informatie over onder andere vrijetijdsbesteding, vergoedingen en het vinden van een balans. In elk café staat een ander thema centraal. Heeft u zelf een thema waar u het graag over wilt hebben? Laat het ons weten!

De eerstvolgende data zijn:

Dinsdag 18 april van 13.30 tot 15.00 uur in Huis van de Wijk Ommoord, Sigrid Undsetweg 300, 3068XT Rotterdam
Dinsdag 16 mei van 13.30 tot 15.00 uur in Wooncomplex Bertrand Russell, Bertrand Russellplaats 26 – 344, 3069CA Rotterdam
Dinsdag 20 juni van 13.30 tot 15.00 uur in Huize Nieuw Kellogg, Kelloggplaats 664, 3068XT Rotterdam

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.