Skip to main content

Mijn naam is Anjana Koendan-Pandaij, 31 jaar, geboren en opgegroeid in Rotterdam-Charlois. In 2016 ben ik als Culturele en Maatschappelijke Vormer afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Daarvoor heb ik een jaar de PABO en nog een jaar de docentenopleiding Maatschappijleer gevolgd. 

anjana, cer, coalite, erbij, rotterdam, Sinds 2014 ben ik verbonden aan Stichting DOCK. Eerst als stagiaire en afstudeerder, daarna in 2016 als participatiemakelaar. Ik heb 8 jaar in Charlois gewerkt. Met veel plezier en toewijding in mijn eigen wijk!

Na het verliezen van de aanbesteding in Charlois ben ik sinds juni 2022 werkzaam in Kralingen-Crooswijk. Naast mijn functie als participatiemakelaar ben ik aandachtsfunctionaris huiselijk geweld, kindermishandeling en ouderenmishandeling voor DOCK (de gebieden in Rotterdam). Als participatiemakelaar ben ik in de uitvoering van de welzijnsopdracht vooral bezig met het onderdeel van de langer thuiswonende ouderen en het begeleiden van bewonersinitiatieven. 

Bij de Coaltie Erbij zal ik mijn kennis en ervaring inzetten op de evenementen die jaarlijks worden georganiseerd en aangeboden aan de bewoners en professionals die werkzaam zijn of verbonden zijn aan Rotterdam.