Skip to main content

Op 13 februari was het zo ver en konden wij samen onze partners en 180 van hun ouderen naar het grootste tennistoernooi van Nederland ABN AMRO Open. Normaliter krijgt de coalitie 150 kaarten om te verdelen. Door de vele aanmeldingen hebben we er dit jaar 180 uitgedeeld. Wij danken alle partijen voor de vele aanmeldingen en voor het meenemen van de ouderen naar het ABN Amro tennistoernooi.

Het begon goed, want bij aankomst konden ze nog net de nummer drie van wereld zien spelen Stefanos Tsitsipas, die won met een spannende 7-5 6-1 tegen Emil Ruusuvuori. Daarna was het tijd voor een heel spel of misschien beter gezegd duel tussen Grigor Dimitrov en Aslan Kazbekovitsj Karatsev. 

Na deze twee mooie wedstrijden konden de ouderen zelf aan de slag met de verschillende partijen en stichtingen op het Sportsplaza. Hier konden ze onder andere proberen te tennissen met virtual reality brillen. Om zo op een leuke en veilige manier nog in beweging te blijven. De ouderen waren zeer enthousiast en hebben een leuke dag gehad! 

We willen de gemeente Rotterdam en ABN AMRO Open bedanken voor het beschikbaar stellen van de kaarten en Marina Vasenna voor het arrangeren van de toegangstickets.

abn amro, open, tennistoernooi
abn amro, open, tennistoernooi
abn amro, open, tennistoernooi