Skip to main content

Op 28 december waren ruim 150 ouderen uitgenodigd om naar het Winter Variété te komen. Deze voorstelling was speciaal voor de coalitie gereserveerd. Helaas druppelden de dagen ervoor de afmeldingen binnen. Een vervelende griep en het norovirus.

Het was buiten die dag koud en guur, maar vanuit heel de stad wisten die dag toch mensen het Bibliotheektheater te bereiken waar de koffie en thee al klaar stonden. Daarna mochten we in het pluche plaats nemen en was er een geweldige voorstelling!! Dave is een fantastische gastheer die vertelt en zingt. Er was acrobatiek, er werd gegoocheld, gedanst met hoepels en nog veel meer. De deelnemers hebben geklapt voor 100. Wat hebben we met elkaar genoten!! 

Hopelijk het komende jaar weer? Dank aan Dave en al zijn geweldige gasten!!!