Skip to main content

Bij het ABN AMRO Open zit je bovenop het tennis. Toptennis, want sinds 1974 stonden er talloze legendes, zoals Andy Murray op de baan in Rotterdam Ahoy. Ook tijdens deze 50e editie van het ABN AMRO Open heeft de organisatie kaarten beschikbaar gesteld aan de Coalitie Erbij Rotterdam voor groepen ouderen om samen te genieten van dit evenement. Wij zijn welkom dit jubileum bij te wonen op 13 februari tussen 10.30 – 18.00 uur. Het is een complete dag, waar voor iedere bezoeker veel te beleven valt. Naast toptennis is er onder andere een uitgebreid winkelassortiment. let op! op=op

De Coalitie verspreidt deze kaarten via Rotterdamse organisaties. Aanmelden van je groep ouderen kan vóór 5 februari 2023.

Datum: 13 februari 2023     Tijd: 10:30 – 18:00 uur     Locatie: Ahoy Rotterdam

 

Helaas zijn de kaarten uitverkocht.