Skip to main content

In opdracht van de gemeente Rotterdam heeft de Coalitie Erbij Rotterdam samen met Hogeschool Rotterdam, Avant Sanare, Gro-up, Stichting Mara en wmo radar/Join us het laatste jaar een verkenning gedaan over wat eenzaamheid onder jongeren betekent. Hoe ziet eenzaamheid onder jongeren eruit? Wat is eenzaamheid volgens jongeren? En hoe gaan zij hiermee om en hoe kunnen wij, professionals die werken met jongeren, hiermee omgaan? Deze verkenning heeft een goede basis en inzichten opgeleverd waar op voortgebouwd moet worden. Hoe? Hier gaan wij graag met jullie over in gesprek op donderdagmiddag 6 oktober van 14:00 – 17:00 uur. 
 

Programma

Tijdens de bijeenkomst staan we niet alleen stil bij onze aanpak en bevindingen, maar willen wij ook samen met jullie een blik werpen op de toekomst. Voor een goede aansluiting tussen beleid en uitvoering willen zijn zowel leidinggevenden/managers en coördinatoren als jongerenwerkers/coaches van harte uitgenodigd. Ook zullen er een aantal jongeren aansluiten die betrokken zijn geweest bij dit traject. Voel je vrij om jouw collega mee te nemen!

Wil je erbij zijn?

Meld je dan snel aan via het contactformulier hieronder.
Meer informatie over het programma volgt in de week van 19 september. Heb je vragen of meer informatie nodig, stuur dan een bericht naar info@coalitieerbijrotterdam.nl

    Wil je op de hoogte gebleven worden via onze nieuwsbrief?