Skip to main content

Op 18 oktober organiseert de Coalitie Erbij Rotterdam haar jaarlijkse conferentie in het Wereldmuseum.  Zoals altijd richt de conferentie zich op verdieping van kennis over een onderwerp gerelateerd aan eenzaamheid en met ruimte in het programma voor ontmoeting en uitbreiding van je netwerk.

Datum:   18 oktober 2022     Tijd:   14.00 – 18.00 (incl. borrel)
Locatie:  Wereldmuseum, Willemskade 25, Rotterdam

Thema van de conferentie

Kom Erbij Conferentie, CER, Coalitie Erbij Rotterdam, werk, organisatie, eenzaamheidDit keer kiezen we voor een thema dat dichtbij ons allemaal ligt. Dichterbij dan wij misschien denken. In de coronatijd hebben we gemerkt hoe belangrijk sociale contacten zijn, ook op de werkvloer. Thuis achter een scherm zonder direct contact met collega’s bleek voor velen geen fijne ervaring. Maar is dat allemaal voorbij nu we weer terug zijn op het werk?

Sommigen voelen zich ook op het werk omringd door collega’s eenzaam. Hoe kan dat en welke signalen kunnen we oppikken? Durven we dan ook het gesprek aan te gaan en hoe kaart je het aan?Wat helpt om eenzaamheid in je werk te voorkomen of hoort het er gewoon af en toe bij? En welke rol speelt werk eigenlijk in ons leven, geeft het voldoende zin aan het leven? 

Op dit soort vragen willen we tijdens de conferentie met elkaar zoeken naar antwoorden. Het is een onderwerp dat voor velen van ons nog nieuw is dus nodigen je graag uit om met ons dit onderwerp te verkennen. 

Daarnaast zorgen we natuurlijk ook voor input door mensen die zich al verdiept hebben in dit onderwerp. Het programma bestaat onder andere uit een korte lezing over eenzaamheid in je werk, workshops en kennisateliers. Uiteraard sluiten we zoals ieder jaar af met een moment van ontmoeting met een hapje en een drankje.

Voor wie?

Partners en professionals die in hun werk te maken hebben met eenzaamheid.

Aanmelden

Meld je snel aan via onderstaand formulier, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

    Wil je op de hoogte gebleven worden via onze nieuwsbrief?

     

    Meer informatie: