Skip to main content

In de voorstelling De Veranderende Stad, vertellen ouderen uit Rotterdam-Zuid hun persoonlijke verhaal over veranderingen. Dit doen zij via verschillende disciplines: film, spel, kostuum, muziek en decor. Onder begeleiding van professionele kunstenaars hebben de ouderen deze ideeën uitgewerkt tot een multidisciplinaire voorstelling.

Rotterdam is een stad van grote veranderingen. Hoe was het toen, en hoe is het nu? Welk effect hebben ingrijpende gebeurtenissen in de stad op de levens van haar inwoners

Deze voorstelling wordt gemaakt door de Generatieclub, een groep actieve ouderen uit Rotterdam-Zuid. De Generatieclub heeft als doel om de kennis en kunde van ouderen door te geven aan de volgende generaties. Uitgaande van de talenten van ouderen, met eventueel wat ondersteuning waar nodig. Voor meer informatie over de Generatieclub: www.stadstrainers.nl.

Speellijst

  • Woensdag 22 juni 19:00 – Huis van de Wijk  ’t Klooster (première), Afrikaanderplein 7, Rotterdam
  • Zaterdag 25 juni 15:00    – Huis van de Wijk De Brink, Dreef 71, Rotterdam
  • Woensdag 29 juni 19:00 – Huis van de Wijk ’t Klooster, Afrikaanderplein 7, Rotterdam
  • Zaterdag 2 juli 15:00        – Theater Walhalla, Sumatraweg 9-11, Rotterdam

Twee kaartjes winnen

Laat ons dan weten weten met welke oudere je zou willen gaan en waarom. Je antwoord mag je mailen naar: info@coalitieerbijrotterdam.nl t.a.v. Voorstelling De Veranderende Stad.

Wil je zeker zijn van een kaartje? Dan kan je ook een kaartje kopen via Eventbrite of het kantoor van de Stadstrainers aan de Pretorialaan 29B te Rotterdam. Ze zijn open op woensdag en vrijdagochtend. Bel voor de zekerheid even als je langs wilt komen op 010 – 30 76 841 of mail naar marcha@stadstrainers.nl. Een kaartje kost € 2,50 (€ 3,09 bij Eventbrite).