Skip to main content

Ieder jaar organiseert de Coalitie Erbij Rotterdam een Conferentie, om eenzaamheid gezamenlijk bespreekbaar te maken en aan te pakken in Rotterdam. Pak de agenda’s erbij want de datum en locatie zijn bekend.

Datum:   18 oktober 2022
Tijd:        14.00-18.00 (incl. borrel)
Locatie:  Wereldmuseum 

Thema van de conferentie

Het thema van dit jaar is ‘Eenzaamheid in je werk’. Eenzaamheid wordt vaak buiten de eigen organisatie geplaatst maar de afgelopen twee jaar is de relatie met ons eigen werk en collega’s voor altijd verandert. Tijd om met elkaar stil te staan bij dit nog onbesproken thema! Wij komen graag met jullie samen om elkaar rondom dit thema te ontmoeten en te inspireren. We zien ernaar uit je te verwelkomen op 18 oktober in het Wereldmuseum. Meer informatie over het programma en aanmelden volgt snel.