Skip to main content

‘Op 16 december ’s middags vrij houden’, dat verzoek kreeg ik een aantal weken geleden van de kerngroep van de Coalitie. Verder werd ik in het ongewisse gelaten over hoe het afscheid van mij en de kennismaking met de nieuwe voorzitter plaats zou vinden. Helaas, maar het kan niet anders, doen we de overdracht nu digitaal. 

Vanaf de start van de Coalitie Erbij Rotterdam was ik steeds op een of andere manier betrokken. In het begin werkte ik aan de eerste website en fietste door de stad om Best Practices op te halen. Later werd ik gevraagd om mee te doen in de kerngroep om uiteindelijk, drie jaar geleden, het voorzittersstokje van Astrid Arts over te nemen.

Die drie jaar zijn omgevlogen. Velen van jullie heb ik ontmoet, tijdens de conferenties en bij bijeenkomsten, aan de telefoon, via de mail of beeldbellend. Het is ontzettend fijn om voorzitter te zijn van een groot netwerk met zo ontzettend veel betrokken mensen. Want het is en blijft heel belangrijk dat er georganiseerde aandacht is voor het thema eenzaamheid en voor alle mensen, oud of jong, die daar mee kampen.

Het is ook heel fijn om weg te gaan en het stokje weer over te kunnen dragen aan een nieuwe en enthousiaste voorzitter, Yke Ntoane. Ook wetende dat er een stevige kerngroep is, die haar welkom heet en samen met haar het werk voortzet.

Iedereen veel dank voor alle samenwerking,

Graag nog een keer tot ziens, bij een uitgesteld afscheid, in het werk of gewoon in de stad.

Bye, bye,

Veronique
v.vaarten@wmoradar.nl