Skip to main content

Op 5 oktober tijdens de Kom Erbij Week (landelijke Week tegen Eenzaamheid) organiseert Coalitie Erbij Rotterdam een partnerbijeenkomst. Op die dag zal het thema ‘eenzaamheid: bijproduct van migratie?’ centraal staan en toegelicht worden door twee bevlogen en boeiende sprekers. Namelijk:

Dr. Nina Conkova, Leyden Academy on Vitality and Ageing
Beeldvorming rondom migranten en vereenzaming.

Nina leidt diverse onderzoeks- en maatschappelijke projecten rondom ouderen met een migratieachtergrond in Nederland. Belangrijke thema’s omvatten welbevinden, wensen en behoeftes rondom ouder worden, zorg, beeldvorming en eenzaamheid.

Hanan Nhass MSc., Movisie
Het verhaal achter eenzaamheid. Invloed van gender en religie op eenzaamheid.

Hanan is senior onderzoeker bij Movisie en schreef de in 2020 uitgeroepen tot de beste masterscriptie van de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht ‘Tussen verveling en vereenzaming. De rol van religie in de beleving van eenzaamheid onder Marokkaans-islamitische ouderen in Nederland’.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Deze partnerbijeenkomst is in samenwerking met partnerorganisaties NOOM, SKIN, SPIOR, SOL en IDEM. Op die dag zullen er twee boeiende en bevlogen sprekers aanwezig zijn.

 

Praktische informatie

Datum: 5 oktober 2021
Tijd: 10:00 tot 13:00
Locatie: Huis van de Wijk ‘De Banier’, Banierstraat 1, 3032 PA Rotterdam

 

Aanmelden?

Wil jij bij de partnerbijeenkomst aanwezig zijn. meld je dan snel aan via het contactformulier hieronder.