Coalitie Erbij bundelt samen met partnerorganisaties, met Movisie en met de gemeente Rotterdam, de krachten om tot een goede aanpak van eenzaamheid onder jongeren te komen. 

andy manikus, aanpak eenzaamheid onder jongerenHet afgelopen jaar is er meer aandacht voor eenzaamheid onder jongeren gekomen, niet alleen in Rotterdam maar ook landelijk vanuit het VWS programma ‘Een tegen eenzaamheid’. De kennis is echter versnipperd en er  is nog weinig onderzoek gedaan naar wat werkt. Des te meer reden voor de CER om werk te maken van eenzaamheidsaanpak onder jongeren en professionals die met jongeren werken te ondersteunen bij die aanpak. 

Vanaf september is Andy Manikus de trekker van deze aanpak. Andy heeft veel jaren ervaring in de jeugdhulpverlening en werkt op dit moment voor Join us. Hij wordt de regiehouder, aanjager en procesbewaker van dit traject. April 2022 organiseert de CER samen met Movisie en de gemeente Rotterdam een stedelijke bijeenkomst waar de eerste resultaten gepresenteerd worden. 

 

Betrokken partnerorganisaties:
Avant sanare, Buurtwerk, Hogeschool Rotterdam, IDEM, JIP, Join us, Mara, Me&Society, NetwerkNieuw Rotterdam, SportSupport, TOS, Willem De Kooning, Grafisch Lyceum, wmo radar, Zorgzaam010.

 

Wil je Andy een bericht sturen?

Gebruik dan het contactformulier hieronder.