‘’Generatieclub Feijenoord deelt op afstand’’ 

Generatieclub Feijenoord is een club voor en door ouderen die zich inzet voor andere generaties in de wijk. Hierbij staat fysieke ontmoeting centraal, maar dat is nu even niet mogelijk. Toch blijft de club groeien en houden ze contact met elkaar.

De Generatieclub is een club voor en door ouderen die samen de schouders eronder zetten om de wijk fleuriger te maken. De leden van de club komen uit het gebied Feijenoord.

De laatste weken heeft Stadstrainers zich ingezet om alle ouderen in haar netwerk te spreken om zo te peilen of het goed gaat en of de leden van de club ergens behoefte aan hebben. Iedereen ervaart de huidige tijd anders en voor de een is er vrij weinig anders en voor de ander valt het zwaar. Met een aantal leden zijn we in gesprek gegaan om zo diverse verhalen te kunnen delen met andere leden van de club en deze verhalen staan ook op onze nieuwe site van de Generatieclub. We houden op deze manier een dagboek bij op de website van diverse leden! Interesse kijk op: www.generatieclubfeijenoord.nl

Veel leden missen toch ook wel het sociale contact, om elkaar toch te kunnen zien en spreken hebben we daar iets op bedacht. Iedere vrijdag organiseren we een digitaal koffie-uurtje. Hiernaast hebben we de eerste uitgave van de Generatievaria gemaakt, een puzzel boekje, met daarin een woordzoeker, een kruiswoordpuzzel over Rotterdam Zuid en kleurplaten van leden van de club voor alle ouderen in het gebied Feijenoord.

Vind je het leuk om het Generatievaria te ontvangen? Of ken je ouderen die het leuk zouden vinden om mee te doen aan de club of bijvoorbeeld alleen het koffie uurtje? Mail dan naar info@stadstrainers.nl