Skip to main content

Het ABN AMRO World Tennis Tournament nodigt groepen ouderen uit om op een bijzondere manier kennis te maken met de tennissport. Ouderen zijn de speciale gasten tijdens dit toernooi, waar ze kunnen genieten van een dag vol beleving, topsport en gezelligheid.

Een complete dag uit

Het tennistoernooi is méér dan alleen tennis. Het is een complete dag of avond uit, waar voor iedere bezoeker veel te beleven valt. Naast tennis is er een uitgebreid winkelassortiment, zijn er signeersessies en kunnen ouderen op de foto met topspelers uit het toernooi. Meer informatie over het toernooi en het deelnemersveld vindt je hier.

Aanmelden

Aanmelden van je groep ouderen kan door vóór 5 februari een email te sturen naar Veronique Vaarten.
Vermeld duidelijk:

  • naam, telefoonnummer en email van de contactpersoon
  • het aantal toegangskaarten dat je wilt ontvangen
  • het aantal ouderen in een rolstoel