Van 9 t/m 17 september is het Nationale Sportweek en staat ook Rotterdam een week in het teken van sport en bewegen. Het thema van de Nationale Sportweek is: ‘Ik neem je mee’. Sport en bewegen is niet alleen presteren en doen, maar ook beleven en een middel om andere doelen te bereiken.

Extra aandacht voor je activiteit

Partners van Coalitie Erbij Rotterdam die activiteiten organiseren op het gebied van sport, bewegen en/of een gezonde levensstijl, kunnen in de Nationale Sportweek hun lopende of nieuwe activiteiten extra promoten via de website van de Nationale Sportweek. De website waarop de activiteiten te vinden zijn, worden landelijk, regionaal, stedelijk en in de Rotterdamse gebieden gepromoot. Je kunt dus met je (bestaande) activiteiten aanhaken bij die promotie. De Nationale Sportweek wordt bij Rotterdammers onder de aandacht gebracht via de Stadskrant, grote posters in de stad en de social media kanalen van Rotterdam Sport.

Financiële bijdrage van Coalitie Erbij Rotterdam

Omdat Coalitie Erbij Rotterdam beweging belangrijk vindt, bieden we onze partners die een sport-, bewegings- en/of levensstijl-activiteit organiseren in de week van 9 t/m 17 september een financiële bijdrage van maximaal € 200,-. Vul hiervoor het aanvraagformulier in of neem voor meer informatie contact op met Veronique Vaarten.

 

Foto credit: Gemeente Rotterdam