Winteractie Coalitie Erbij

Door 26 januari 2016Nieuws

In de kerstperiode is er veel aandacht voor eenzaamheid. In de wintermaanden erna is de noodzaak van die aandacht er nog steeds, maar is deze er minder. Met de winteractie ‘Eenzaamheid, wat doe jij eraan’ wil de landelijke Coalitie Erbij de winter verduurzamen. Ook lokaal is het mogelijk om in actie te komen.

Kick-off in Den Haag

Ambassadeur van Coalitie Erbij Babette van Veen en Lisette van den Heuvel, directeur Buddy Netwerk plakten zondag 24 januari hun ‘to do tegen eenzaamheid’ op een megagrote to-do-lijst op het Spui in Den Haag. Net als honderden voorbijgangers.

Eenzaamheid, wat doe jij eraan?

Ook in Rotterdam komt Coalitie Erbij Rotterdam in actie. Onder andere Sensoor, Humanitas en Resto VanHarte zijn aangesloten. Elk van de bij ons aangesloten organisatie, professional of vrijwilliger wordt aangemoedigd om een straatactie te organiseren. Op de website van Samen tegen Eenzaamheid is een uitgebreide toolkit beschikaar. De winteractie loopt tot zondag 14 februari.