Skip to main content

Donderdag 12 november wordt de unieke tentoonstelling “UIT tegen eenzaamheid!” geopend. Gevolgd door een scherpe en frisse conferentie, met tal van sprekers en inleiders over (de aanpak van) eenzaamheid in Rotterdam. U bent van harte welkom om deze te bezoeken. De opening is om 9.30 uur, we sluiten af om 12.30 uur.

Te zien zijn een zeer groot aantal ‘aandenkens tegen eenzaamheid’ ingezonden door de vele maatschappelijke organisaties die Rotterdam rijk is, waarvan velen zich inmiddels hebben verenigd in de Coalitie Erbij Rotterdam. Zo bouwen we gestaag verder aan de Rotterdamse ‘community’ tegen eenzaamheid.

Praktische informatie

Expositie-Conferentie ”UIT tegen eenzaamheid!”
Datum: Donderdag 12 november, van 09.30 tot 12.30
Locatie: Congres- en debatcentrum Arminius, Museumpark 3 Rotterdam.
Aanmelden: U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier.
Deelname is gratis. Voor lunch wordt gezorgd.

We hopen u te mogen verwelkomen en kijken uit naar uw bijdrage aan de expositie-conferentie UIT Tegen eenzaamheid!